image/jpeg

סיכום השבת במחלקת הנוער

חדשות מחלקת הנוער
סיכום השבת במחלקת הנוער
אחרי פגרה קצרה שבו קבוצות המחלקה לפעילות סדירה, בזירות הליגה והגביע, ובסך הכול ניתן לראות שאחוזי ההצלחה נשארו טובים. צילום: אתר רשמי מכבי חיפה (ג'ו הירש)
22/11/2015 11:30

חוב קטן מאמצע השבוע: מכבי "יהויכים" חיפה של המאמן אברהם אבוקרט (נערים ב') השלימה את משחקה החסר מול מכבי אחי נצרת וניצחה 2:5 משלושער של שאדי מסארווה (12 שערים עד כה) ושערי בכורה של אוויס קאדריה ואלון דרעי.

נערים ב' של מכבי חיפה גולדשנפלד התפנתה ממשחקי הליגה בהם לא כבשה במהלך 160 דקות והעפילה לשלב הבא בגביע אחרי ניצחון חוץ על מ.ס. כרמיאל/צפת 0:4 במשחק שנערך בג'דיידה הסמוכה (את הקבוצה מאמן אריק מלכה), לזכות הירוקים כבשו חמודי כנען ומגדי אבו-טפלא (צמד כ"א)

בנערים ג' שתי קבוצות המחלקה ניצחו בגביע. מכבי "מקס" חיפה (מאמן: גילי לבנדה) התאמצה לנצח את מכבי ברקאי 0:2 משערים של איברהים ג'ואברה (11) ורועי מרדכי (40). המפסידה נחשבת לקבוצת צמרת במחוז השרון בו מופיעה גם חיפה ש"תסכים" לאמץ תוצאה דומה גם כאשר תיפגשנה בליגה. אחותה הקטנה, מכבי חיפה גולדשנפלד בניצוחה של המאמנת ענבל נמני-קנפו ממשיכה לעשות חיל גם בגביע. היא עדיין בלתי מנוצחת העונה, כובשת שערים למכביר ואחרי ניצחון אסטרונומי בסיבוב הגביע הראשון (0:11 בנצרת) הסתפקה בניצחון חוץ נוסף, הפעם על הפועל אסי גלבוע 0:3 משערים של אייל פארס, ג'ורג' חורי ונבו חן שהבקיעו גם בסיבוב הקודם.

חוזרים לליגה וכאן חזרה לא מוצלחת למכבי חיפה גולדשנפלד (מאמן הראל סלע) שארחה ב"קצף" את בית"ר ירושלים. האחרונה הצפינה עם מאזן מעניין, שלושה משחקים, שלוש תוצאות תיקו, שלושה שערי זכות וכמות זהה של שערי חובה וכמובן שלוש נקודות והמשיכה עם ה"שלשות" בניצחון 1:3 על קבוצת העמק שאפשרה למנצחת לחלוף על פניה. זאת הפעם הראשונה שהגנת חיפה/נהלל סופגת יותר מצמד שערים במחוז המרכז לילדים א'.

בילדים ב' ניצחון שלישי למכבי "אפרים" חיפה אותה מאמן רפי כהן. החיפנים ניצחו בחוץ 1:4 את הפועל הוד השרון. לעומתם, מכבי חיפה גולדשנפלד ספגה הפסד חוץ בראשון לציון 2:0 מול הפועל המקומי. לקבוצתו של ליעד לבנסולד שגרה מעניינת: פעמיים ניצחה בבית, פעמיים הפסידה בחוץ. המנצחים שדורגו ערב המשחק ארבעה מקומות אחרי המפסידים, חלפו על פניהם.

גם בילדים ג' חמישים אחוזי הצלחה. מכבי "עודד" חיפה של משה שושן שברה את שיא ההבקעות לעונה זו כאשר כבשה לראשונה 20 שערים לעומת 3 שספגה במשחק הביתי מול הפועל חדרה. החדרתים ספגו במשחק אחד יותר שערים מאשר סך השערים שספגו בשלושת המחזורים הראשונים. מי שמחפשת ניצחון ליגה ראשון היא קבוצת מכבי חיפה גולדשנפלד (מאמן: לירן אהרן) שנוצחה בפעם הרביעית העונה, הפעם במשחק ביתי מול הפועל הרצליה 6:3.

שתי קבוצות טרום א' במחלקת הנוער הירוקה לא נתקלו בקשיים במשחקיהן. מכבי "ישעיהו" חיפה אותה מאמן בני הרשקוביץ ניצחה את הפועל חדרה 4:16 וממשיכה להיות הקבוצה היחידה שצברה את מלוא 12 הנקודות וגם מכבי חיפה גולדשנפלד שפתחה מצוין את העונה ניצחה בפעם השלישית, הפעם 2:15 את הפועל כפר סבא. בשני משחקי החוץ שלה כבשה קבוצתו של שמעון הרוש כמות זהה של שערים.

גילי לבנדה. המאמן וקבוצתו מעפילים לשלב הבא. צילום: אתר רשמי מכבי חיפה (ג'ו הירש)

טרום א' "ישעיהו" חוגגים ניצחון מרשים. צילום: אתר רשמי מכבי חיפה (ג'ו הירש)

ילדי "גולדשנפלד" סופגים הפסד ביתי לקבוצה מהבירה. צילום: אתר רשמי מכבי חיפה (ג'ו הירש)

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover