image/jpeg

"הגביע זה תואר חשוב ואנו רוצים להמשיך במפעל"

חדשות
"הגביע זה תואר חשוב ואנו רוצים להמשיך במפעל"
מאמן הקבוצה, רוני לוי, התייחס למפגש הצפוי בין מכבי חיפה ליריבה העירונית, הפועל חיפה (21:00), במסגרת שמינית גמר גביע המדינה. עוד מפי המאמן: "זה חשוב לקהל שלנו". גרפיקה: האתר הרשמי מכבי חיפה.
27/01/2016 16:31

הערב (21:00), הירוקים יפגשו את יריבתם העירונית לדרבי מרתק במסגרת שמינית הגמר של גביע המדינה. חיפה החלה את המסעה אל עבר הגביע עם מפגש נגד בית"ר ירושלים בסיבוב הקודם שהסתיים בניצחון ירוק מתוק. הקבוצה מהבירה אמנם הוליכה בתחילת המשחק, אך הקבוצה מהכרמל ידעה לשוב ואף להפוך את התוצאה, מה שהעניק לה את הכרטיס לשמינית הגמר. כאמור, הגרלת הגביע זימנה לבחורים של רוני לוי מפגש עם היריבה הוותיקה, הפועל חיפה.

יוסי בניון ואיסמעיל ריאן, דאגו להפוך את התוצאה בדרך לשלב הבא. צילום: ראובן כהן.

מאמן הקבוצה, התייחס למפגש הצפוי כשאמר: "משחק חשוב מאוד, הגביע זה תואר חשוב ואנו רוצים להמשיך במפעל כדי אולי לזכות בתואר השנה. זה חשוב לקהל שלנו, דרבי זה תמיד משחק חשוב, בטח שעוד בגביע, אנו יודעים שתעמוד מולנו יריבה טובה מאוד, איכותית מאוד ונתכונן למשחק". הקבוצה בירוק תנסה להמשיך את המסע במפעל ותנסה להעפיל לשלב רבע הגמר, אך אין זו תהיה משימה קלה מכיוון שהיריבה, הפועל חיפה נמצאת בתקופה טובה וגם לה שאיפות להתקדם במפעל ואולי אף להניף גביע מה שלא קרה כבר 42 שנים. שתי הקבוצות מגיעות למשחק לאחר הפסד במחזור הליגה האחרון, אך בסך הכל מצויות בכושר טוב וצפוי לנו משחק גביע מסקרן מאוד.

רוני לוי, "משחק חשוב מאוד". צילום: ראובן כהן.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover