image/jpeg

גביע נערים א': "יואל" קפצו מקפריסין לרבע הגמר- ניצחו 0:2 בסכנין

חדשות מחלקת הנוער
גביע נערים א': "יואל" קפצו מקפריסין לרבע הגמר- ניצחו 0:2 בסכנין
26/12/2009 22:50



סימני שאלה רבים ניצבו ערב משחק הגביע אליו אמורה הייתה להגיע מכבי "יואל" חיפה (נערים א') היישר מטורניר בקפריסין בו נטלה חלק. השאלה המרכזית: האם כוחם של השחקנים בירוק יעמוד להם כאשר כבר שיחקו שלושה משחקים בתוך יממה (כל אחד נמשך 70 דקות) ומול קבוצות חזקות כסמפדוריה האיטלקית ואולימפיאקוס היוונית ? מסתבר שדווקא ה"חישול" עזר לחניכיו של אברהם אבוקרט (מנהל: איציק שוורץ) שהגיעו נחושים, לא חששו ממשחקם האגריסיבי של המארחים שלא שכחו שבמשחק הליגה האחרון בחיפה הובסו 7:1. המשחק התפתח לרמה טובה, לחיפה היה קל יותר מול המדורגת שישית בליגה שלה, כי שלוש דקות מהפתיחה, בן אז'ובל התברג בין שני מגנים, חטף מהם את הכדור ובעט לפינה הימנית- 0:1 לחיפה.



שחקני סכנין חשו ששלב רבע הגמר נשמט מתחת לרגליהם, החיפנים לא ממש התרגשו ובדקה ה- 25 ביססו את ניצחונם: נירן רוטשטיין הוציא כדור חוץ משמאל, הייתם חלבי היה במקום כדי לנגוח מעל ידיו המושטות של השוער, הכדור פגע במשקוף ונחת מעבר לקו- 0:2. אחרי שהשלימו שלושה ניצחונות בגביע, אחת השאלות המסקרנות, מעבר להתעניינות מי תהיה היריבה הבאה, האם רבע הגמר ישוחק ב"קצף" ? הסוגייה 'מרתקת' כי בשלוש העונות האחרונות כל משחקי הגביע של חיפה נערכו מחוץ לביתה. האם הגורל סומך עדי כך על היכולת החיפנית המעולה ? הרכב חיפה: רון שושן, אכרם שריח, טל בויס, אמרי זייד, ארנון רבינוביץ (אחמד שעבאן/72), גל גרינדרפר, בר אביטן (ירדן שגיב/77), נירן רוטשטיין (רז שטיין/ 70), בן אז'ובל (חמודי כנעאן/ 65), ערן מלכין, הייתם חלבי (רועי עטר/78).


חיפה/נהלל הפסידה בפ"ת 2:1 וסיימה דרכה בגביע




שער של ראכן סעדי בדקת הסיום, לא סייע לקבוצתו מכבי "שמעון" חיפה (נערים א') והיא נאלצה להיפרד ממסגרת הגביע עם הפסד 2:1 להפועל פתח תקווה. המארחים מאם המושבות הבקיעו את שער אחד בדקה ה- 17 ואת השני עשר דקות מפתיחת המחצית השנייה.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover