ישנם רגעים, גם כאשר נקודת המוצא שלהם רחוקה, אשר מצליחים לרגש ואי אפשר לפסוח עליהם. כאלה היו הדקות בהן התאחדו שלושה משחקני מכבי חיפה, השוער ניר דוידוביץ, הקפטן יניב קטן והקשר הצעיר אייל גולסה עם עמותת "צעד קדימה". זו התרגנה על ידי הורים ובעלי מקצוע ופועלת לחינוך ושיקום ילדים ובני נוער עם פגיעה מוחית (CP). העמותה מספקת שירותי שיקום באמצעות גישת החינוך המדריך שמטרתה לסייע לילדים הנכים לתפקד באופן עצמאי ולהשתלב בחברה הרגילה.
הקשר בין העמותה לקבוצה המהוללת מאיטליה, יובנטוס נוצר בעקבות מערכת קשרים מקצועיים וידידותיים עם איטליה והיא גם זו שיצרה את המפגש בין הילדים לשחקני ה"גברת הזקנה" כאשר אלה הגיעו לרמת גן בתחילת נובמבר. המפגש עם הילדים המשתתפים בתוכנית של "דירות אימון" נערך במהלך האימון המסכם של יובנטוס בישראל, יממה לפני המשחק במסגרת גביע האלופות מול מכבי חיפה. עבור ילדי "צעד קדימה" זה היה מעין חלום, הזדמנות להיות פעם אחת בשורה הראשונה כשאר האוהדים כאשר בימים כתיקונם הם נשארים בחוץ ורואים את השחקנים רק מרחוק.
שחקני האלופה הישראלית נכנסו לתמונה כאשר בזמן ההמתנה לכוכבי יובנטוס שמטוסם התעכב, התבקשו להיפגש עם הילדים ונענו מיד לבקשה כתמיד, כאשר הם נדרשים למען הקהילה. דוידוביץ, קטן וגולסה ניגשו לילדים, שוחחו איתם, הצטלמו איתם וגילו רגישות מיוחדת למפגש המרגש. הילדים הירושלמים, חלקם אוהדי בית"ר, התרגשו מהקשר הבלתי אמצעי שנוצר עם שחקני מכבי חיפה. אלכס ויתרבו, אביו של אחד הנערים, יואל (15) הלומד במסגרות של "צעד קדימה" הודה מקרב לב למנהלי חיפה ויובנטוס על הנכונות לפגישה ולאנשי האיצטדיון והאבטחה על המאמץ לקיים את המפגש הנדיר מבחינת הילדים.