image/jpeg

בלם העבר, רפי אוסמו( משמאל), יקבל את אות "יקיר מכבי חיפה"

חדשות
בלם העבר, רפי אוסמו( משמאל), יקבל את אות "יקיר מכבי חיפה"
17/12/2008 13:43



רפי אוסמו ("הגדול"), בלם מכבי חיפה לשעבר שהיה שותף לשלוש אליפויות וזכייה אחת בגביע (עונת ה"דאבל"), יהיה אחד משלושת הספורטאים שיזכו לכבוד ויעוטרו על ידי אגודת מכבי חיפה כ"יקיר מכבי חיפה". שני האחרים יהיו אמיל פרקש, מורה להתעמלות ידוע (אחיו, דוד דז'ה פרקש אימן את מכבי חיפה בכדורגל בשלהי שנות השישים) ואורי ירון, העומד בראש מחלקת האתלטיקה של האגודה מזה 33 שנים ומבצע את עבודתו בהתנדבות.



הטקס יהיה שיאו של מרוץ הלפיד המסורתי הנערך מדי שנה בחג החנוכה (16 שנים ברציפות) ויתקיים בבית הספר "הריאלי" בחיפה ביום שישי בשעה 11 לפני הצהריים. את הלפיד יכניס לאולם דקל קינן, בלמה הבינלאומי של מכבי חיפה, למרות פציעתו בקרסול והיעדרו ממשחקי הקבוצה. עד שיקבל את הלפיד, תעשינה ארבע קבוצות של ספורטאים ממכבי חיפה ובית הספר "הריאלי" דרכן לארבעה מקומות בהם נפגעו תושבי חיפה על ידי מעשי פיגוע רצחניים של מחבלים. נציגי קבוצת מכבי "יהויכים" חיפה, נערים ב' של חיפה תגיע למקום האירוע בשדרות מוריה בחיפה,נציגי קבוצת הכדורסל שאחד מההרוגים, אסף שטייר, נמנה על שחקניה תגיע למסעדת "מקסים" במבואות חיפה, נציגי מחלקת האתלטיקה לשכונת חליסה וממחלקת השחייה יציינו את האירוע ליד מסעדת "מצה" ברוממה.



כאמור, כאשר כל השליחים יחזרו לאולם בו ייערך הטקס שיאכלס מכובדים רבים, ביניהם ראש העירייה, יונה יהב יחולקו עיטורי הכבוד לשלושת האנשים שנבחרו.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover