image/jpeg

מחלקת הנוער: סיום בכעביה- הכנות למחנה האימונים בצ'כיה

חדשות מחלקת הנוער
מחלקת הנוער: סיום בכעביה- הכנות למחנה האימונים בצ'כיה
15/07/2007 12:32



במסגרת מסיבות הסיום הנערכות בבתי הספר להם מכבי חיפה נותנת חסויות, התקיימה גם בכעביה שבגליל אחת כזאת. מדובר בבית ספר חדש שהוקם רק השנה והוא מונה כ- 70 שחקנים. זאהי ארמלי, מלך שערי כל הזמנים במכבי חיפה, עובד בבית הספר הזה כמאמן ראשי ומקרין מניסיונו הרב.



רבים מתושבי הכפר הגיעו למסיבת הסיום שנערכה במגרש המשובח הנמצא בישוב. את מכבי חיפה ייצג מנהל מחלקת הנוער, שוקי פרנקל שתרם רבות להעמקת האחיזה של המועדון במגזר הערבי. לפני הטקס נערך משחק בין הורי הילדים לצאצאיהם ולאחר מכן חולקו מדליות ותעודות לכל תלמידי בית הספר לכדורגל. חלקם הגדול כבר הספיק לא פעם להגיע את שחקני הקבוצה הבוגרת במשחקיה הביתיים בקריית- אליעזר. במכבי חיפה מצפים שכמות הילדים בבית הספר הזה בפרט ובשאר בתי הספר בכלל, תוגדל כמות השחקנים.


הנוער מתכונן לצ'כיה


קבוצת הנוער של מכבי "שמואל" חיפה שסיימה את העונה הקודמת במקום השישי המאכזב, החלה את אימניה בהדרכת מאמנה החדש, איתי מרדכי, ובמשחק האימון הראשון שערכה במכון וינגייט מול בית"ר טוברוק ניצחה 2:4 לאחר שפיגרה פעמיים. זה היה הראשון מבין ארבעה משחקים במהלך השבוע הקרוב. היא תשחק גם נגד בני- יהודה, עירוני ראשון לציון ומכבי פתח- תקווה כהכנה לקראת מחנה האימונים בצ'כיה, אליו תצא בסוף החודש.



במשחק מול טוברוק הוליכו הנתנייתים 0:1 לפני שהאיל חשאן כבש אחרי הגבהה של כפיר דר. טוברוק החזירה לעצמה את היתרון וראאד ג'אברין השווה. אדינו ימהראן ואוהד סעדון השלימו את המהפך. סעדון הגיע לחיפה מהפועל באר- שבע יחד עם גיא פילוסוף ואלי ארליך ששבו למועדון האם שלהם. שחקנים אחרים עזבו ובהם השוער גד עמוס המתאמן עם הבוגרים, שניר משען ולוהב כיאל שסיימו גיל נוער ומייעדים להם להמשיך ולהשתייך לקבוצה מתוקף החוק המאפשר שילוב שלושה שחקנים שסיימו גיל נוער. לפי שעה הם מתאמנים בהפועל נצרת- עילית מהליגה הלאומית ומנסים להתקבל לשורותיה. רפי דהן, רונן פלח, הרן אלגרישי, מתן אבו, יוחאי לנקרי, שרון לוי, סיסאיי סהלו לא ימשיכו אף הם ואיברהים סייד אחמד שב למכבי שפרעם. מאמן הכושר, יניב ברנשטוק שב אף הוא לצוות מחלקת הנוער.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover