image/jpeg

במכבי חיפה ממתינים לאישור המשטרה כדי לארח את בני יהודה בנצרת- עילית

חדשות
במכבי חיפה ממתינים לאישור המשטרה כדי לארח את בני יהודה בנצרת- עילית
משחק הרדיוס עם קהל אמור להיערך בגליל. אם יאושר, רק בעלי המנויים יוכלו לצפות בו מאחר ותכולת היציעים נמוכה * יניב קטן ייעדר מהמשחק בכפר סבא ורק אחרי מנוחה יתברר מה מצבו
10/05/2007 18:57



מכבי חיפה תארח ככל הנראה את בני- יהודה בשבת הבאה (19 במאי) באצטדיון בנצרת- עילית. מנכ"ל המועדון, איתמר צ'יזיק אומר כי הוא ממתין לאישורים הסופיים של המשטרה כדי לקבוע סופית שאכן, המשחק ייערך במגרש הנצרתי. צ'יזיק מוסיף כי אם המגרש והסידורים הביטחוניים יאושרו, הכניסה לצפייה במשחק מול ה"כתומים" תותר אך ורק לבעלי המנויים. זאת מאחר ותפוסת היציעים אינה עולה על 4000 מושבים, כמספר בעלי המנויים של מכבי חיפה. "נשאיר רק מספר קטן של כרטיסים לחיילים שיגיעו ברגע האחרון" מדגיש המנכ"ל.



בנושא אחר. יניב קטן ייעדר ממשחקה הקרוב של מכבי חיפה מול הפועל כפר סבא. החלוץ סובל מרגישות בשרירי הבטן התחתונים וסימנים ראשונים של דלקת התגלו בבדיקות שעבר לפני מספר ימים. הוא מטופל בתרופות ונצטווה לנוח בין שבוע לעשרה ימים ורק אחר כך ייבדק שוב ויוחלט לגבי שובו לאימונים ולמשחקי סיום העונה. גם החלוץ רוברטו קולאוטי מתאמן חלקית עקב רגישות בשריר הירך האחורית ומצבו לגבי השבת הקרובה טרם ברור.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover