image/jpeg

בוקולי הפתיע את ה"כפיל" מהמשטרה השוכב פצוע בבית החולים

ירוק בקהילה
בוקולי הפתיע את ה"כפיל" מהמשטרה השוכב פצוע בבית החולים
מולי נפוסי, יס"מניק ממשטרת חוף נפגע קשה ומאושפז לתקופה ארוכה. חבריו ערכו לו הפתעה והנחיתו בחדרו את האורגינל
12/04/2007 21:03



מולי נפוסי, שוטר יס"מ במשטרת חוף ואוהד מכבי חיפה, סיים את העונה, כפי שנוהגים לומר על שחקני כדורגל. המשמעות לגביו היא דו- משמעית. כאוהד חיפה ימשיך לצפות במשחקיה רק מעל המסך הקטן וכשחקן בנבחרת הותיקים של יוקנעם, על אחת כמה וכמה. הוא מאושפז מזה מספר שבועות בבית החולים בנהריה אחרי שנפגע קשה בעבודתו ובאגן הירכיים שלו נוצרו שני שברים.



איך הוא נקשר לגוסטבו בוקולי, שחקן מכבי חיפה? חבריו בקבוצה מכנים אותו "בוקולי", הוא לובש את החולצה מספר שבע וגם סגנון משחקו, לדברי חבריו, מזכיר את זה של הקשר הברזילאי. לפני כשבוע התקשר אליו בוקולי בטלפון, עודד אותו ולא הבטיח כלום. את ההפתעה קיבל נפוסי היום. בוקולי ה"אמיתי" הגיע למחלקה השיקומית בבית החולים בנהריה, ואת ההפתעה יזמו חבריו של מולי במשטרה שפנו למנהלת יחסי הציבור במועדון, מיטל רוזן וזו תיאמה את הביקור. " כשהוא נכנס, לא האמנתי שאני רואה טוב. זאת הייתה הפתעה מרגשת מעין כמוה ואני מודה לכל מי שגרם לי לשכוח לזמן מה את הכאבים. עלי לשכב כאן לפחות חודשיים נוספים וגוסטבו העלה לי את מצב הרוח באחוזים רבים" אמר השוטר הפצוע.



בוקולי, בדרכו חזרה לחיפה, נכנס לערוך ביקור נוסף אצל אוהד צעיר במוסד "אהבה" לחינוך מיוחד. האוהד, בסך הכל בן שמונה, נחשב למקרה הקשה ביותר במוסד החינוכי ומדריכו, שי רצה לשמח אותו בדרך של פגישה עם הכדורגלן המצטיין.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover