image/jpeg

נשיא מכבי חיפה מודה להפועל ת"א על הסיוע והעמדת מתחם וולפסון לרשות האלופה

חדשות
נשיא מכבי חיפה מודה להפועל ת"א על הסיוע והעמדת מתחם וולפסון לרשות האלופה
הנהלת ה"אדומים" העמידה לרשות שחקני האלופה את מתקן האימונים שלה ואף הציעה כל עזרה שתתבקש. המנכ"ל צ'יזיק כינס את השחקנים הזרים, עודד אותם והבטיח שיזכו למלוא העזרה עד שירצו לשוב לעיר הכרמל
16/07/2006 19:59



נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, הודה הערב לקברניטי קבוצת הפועל תל-אביב שהתחשבה בקבוצתו והזדהתה עם הקושי שנוצר בעבורה, עקב התקפת הטילים על עיר הכרמל, והעמידה לרשותה את מגרש האימונים שלה במתחם וולפסון. אנשי הפועל תל-אביב, לדעת נשיא המועדון, התגלתה במלוא גדולתה כשהציעה לחיפה את מגרש האימונים החלופי. היום, כאשר השחקנים ערכו את האימון הראשון אף התבקשו להשאיר את הציוד הבסיסי בחיפה והמארחים ידאגו למלא את כל מחסורם, כולל כביסת מדי האימון.



אימון הערב נערך בנוכחות מלאה של השחקנים, למעט חמשת שחקני הנבחרת האולימפית, תום אל-מדון, שלומי ארבייטמן, מאור מליקסון, ליאור רפאלוב ודקל קינן. החלוץ עדן בן-בסט שלא התאמן במחנה בהולנד, הצטרף לאימון אחרי החלמה מניתוח בקע שעבר לפני כחודש. ששת השחקנים הזרים של חיפה ישהו במלון "שרתון" בתל-אביב וכך גם מספר שחקנים ישראליים שהעדיפו להרחיק את משפחותיהם מאיום הטילים. הנהלת בית המלון עושה אף היא את מיטב יכולה ו"מפנקת" את השחקנים ואנשי הצוות. מחר (שני) בצהריים תערוך ארוחת צהריים מיוחדת, מיד אחרי אימון הבוקר.



מחר אמורים להתקיים שני אימונים, כאשר אימון הערב ייערך במגרש בני-יהודה בשכונת התקווה שהנהלתה פנתה אף היא למכבי חיפה והציעה את עזרתה לאלופה. מנכ"ל המועדון, איתמר צ'יזיק, כינס בבית המלון את השחקנים הזרים, הביא בפניהם תמונת מצב עדכנית והבטיח להם: " אנחנו הבאנו אתכם ונדאג לכם עד שתחלוף הסכנה. תוכלו לשהות בבית המלון כל זמן שתרצו ועד שתחושו מספיק בטוחים כדי לחזור ולגור בחיפה".

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover