image/jpeg

אושרה רשימת מאמני מחלקת הנוער לקראת העונה החדשה

חדשות מחלקת הנוער
אושרה רשימת מאמני מחלקת הנוער לקראת העונה החדשה
המנכ"ל איתמר צ'יזיק אישר את הרשימה הסופית לקבוצות נערים וילדים. עדיין נותרו פתוחות איוש קבוצות טרום א'.
27/06/2006 05:43



אחרי ששמואל חנין מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער, נמשך סבב המינויים במחלקה. רוב מאמני מחלקת הנוער הגיעו למתחם האימונים ב"קצף" כדי לקבל את המינויים לעונה החדשה משוקי פרנקל, מנהל מחלקת הנוער וחנין עצמו., למעט מאמן קבוצת הנוער וקבוצת נערים א' שיקבלו היום (שלישי) את ההודעה הרשמית. כל המינויים קיבלו את אישורו של המנכ"ל איתמר צ'יזיק. השינוי הגדול, מלבד המינויים, ההחלטה המקצועית לצמצם קבוצה אחת בהמחלקה (12 במקום 13) וזאת בגלל ההחלטה לא ל"הקפיץ" השנה קבוצות לליגות בהן השחקנים מבוגרים יותר. בבסיס ההחלטה, הרצון לאפשר לקבוצות לשחק במחוז השרון שם הליגות חזקות ומאתגרות יותר.



אברהם אבוקרט שאימן לפני שנתיים את מכבי "יואל" חיפה בליגה הארצית לנערים א' חוזר לליגה הזאת, אם כי לקבוצה השנייה של המועדון- מכבי "שמעון" חיפה שהדהימה העונה ולמרות ששחקניה צעירים בשנה, דורגה במקום החמישי(!). בלית ברירה ובשביעות רצון גדולה, מציינים במועדון שזאת שוב תהיה הקבוצה היחידה שתשחק בליגה בוגרת יותר מגיל שחקניה. אשתקד אימן אבוקרט את מכבי "יהויכים" חיפה (נערים ב') שהופיעה בכבוד במחוז השרון. לאבוקרט אין יותר מדי זמן מאחר והוא חייב להכין את קבוצתו החדשה לטורניר גביע החלב בצפון-אירלנד שיתקיים בסוף החודש הבא.



את מקומו ב"יהויכים" שתהפוך השנה לקבוצת הפנימייה, יאמן מוטי ישראל שהיה מאמנה גם בעונה הקודמת, אם כי בשם מכבי "גלים" חיפה. גם עופר רווה, שהצליח מאוד עם מכבי "מקס" חיפה יישאר עם חניכיו והפעם בקבוצת נערים ג'. בעונה שעברה חניכיו שיחקו בליגה לנערים ג' במחוז המפרץ והשנה יחוו משחקים קשים יותר במחוז השרון. ראוי לציין שהשחקנים שלו זכו השנה בגביע המדינה לילדים מאחר וגילם איפשר הופעה במשחקים אלה.



גם לקבוצת מכבי "חיים" חיפה (ילדים א') תהיה חוויה לשחק במחוז השרון. אשתקד היו למכבי חיפה שתי קבוצות ילדים א', והשנה תהיה רק אחת אותה יאמן אשר עלמני, ותיק מאמני קבוצות במחלקת נוער כלשהי (70) המתרוצץ על הקווים קרוב לארבעים שנים. עלמני הוא המאמן האחרון הפעיל מקבוצת הנוער המפוארת של מכבי חיפה שהוקמה ב- 1950 שהוא נמנה על שחקניה. שינוי נוסף. השנה תהיינה למכבי חיפה שתי קבוצות ילדים ב' במקום אחת. את מכבי "אפרים" חיפה יאמן אחמד קאסם ואת הקבוצה השנייה יורם בסר. קיימת אפשרות שהקבוצה תיקרא על שמו של ד"ר מיכאל בסר, אביו המנוח של המאמן, ששימש למעלה מדור כרופא הקבוצה.



קובי מזרחי יאמן את מכבי "עודד" חיפה ומשה שושן את קבוצת ילדים ג' המקבילה. מזרחי אימן בעונה שעברה את קבוצת ילדים א' ושושן את אחת משתי קבוצות טרום א'. טרם אויישו תפקידי המאמנים בשתי קבוצות טרום א'.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover