image/jpeg

רוני לוי לאוהדים:" בואו לעודד מול מכבי פ"ת , כולנו נוגעים בהיסטוריה"

חדשות
רוני לוי לאוהדים:" בואו לעודד מול מכבי פ"ת , כולנו נוגעים בהיסטוריה"
מכבי חיפה סיימה את ההכנות למשחק רבע גמר הגביע. למאמן ולשחקנים ברור שאם היציעים יהיו מלאים והאוהדים יגיעו בהמוניהם, הניסיון לעבור לחצי הגמר יהיה קל יותר. בואו בהמוניכם
21/03/2006 14:45



מכבי חיפה סיימה את הכנותיה לקראת משחק רבע הגמר מול מכבי פתח-תקווה (רביעי, קריית-אליעזר, 17.40). השחקנים צפו בקלטת ערוכה ממשחקי מכבי פתח-תקווה וביום המשחק ייצאו לנוח בבית מלון. למאמן רוני לוי שהספיק לזכות בכל התארים כשחקן, חסר, כמו גם לספר הזהב של הכדורגל הישראלי, את ה"טראבל", הזכייה בשלושת התארים האפשריים. ערב המשחק התפנה המאמן המצליח לקרוא לאוהדי מכבי חיפה באשר הם להגיע למשחק ולתמוך בקבוצה באחד מרגעי השיא שלה.



לוי פונה אישית לאוהדים: " הגענו לישורת האחרונה ואנחנו, הצוות המקצועי והשחקנים, מרגישים ממש כמוכם, שמכבי חיפה נוגעת בהיסטוריה. בשבוע שעבר זכינו בגביע הטוטו, אנו בדרך לזכייה שלישית רצופה באליפות ומחר עלינו להתרכז במשימה החשובה ביותר, העפלה לחצי גמר גביע המדינה" והוא מדגיש: " התרגשנו, הצוות ואני מהעידוד הנפלא בירושלים וחרף כל הקשיים הנכם עוטפים אותנו באהבה. בעזרתכם אנו צריכים להפוך את העונה לבלתי נשכחת, כזאת שתיכתב בספרי ההיסטוריה. אתם חלק בלתי נפרד מההיסטוריה, השחקן ה- 12 שבלעדיו לא היינו מגיעים להישגים האלה. אנו זקוקים לכם גם מחר, מעודדים ותומכיעם בצורה נפלאה, כפי שאתם יודעים לעשות בכל העונה ובכל עונה. אם תמלאו את יציעי אצטדיון קריית אליעזר, תעזרו לנו להגשים את המטרה".

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover