הנהלת מחלקת הנוער של מכבי חיפה השלימה את איוש צוות המאמנים שיאמן את תשע הקבוצות של מכבי חיפה ועוד שבע קבוצות השייכות לה בנהלל- מכבי חיפה גולדשנפלד. כמעט כל המאמנים "זזו" מעמדותיהם בעונה שעברה. את קבוצת הנוער מכבי "שמואל" חיפה, אלופת המדינה בשנתיים האחרונות, ימשיך לאמן זו השנה הרביעית ברציפות איתי מרדכי. קבוצת מכבי "יואל" חיפה (נערים א') תאומן בידי גילי לבנדה שזכה אשתקד באליפות עם קבוצת נערים ב'. לפני שנתיים אימן את "יואל" וזכה עימה בתואר. אברהם אבוקרט, שהוליך השנה את נערים א' לתואר בהפרש נדיר מהסגנית, יאמן את קבוצת נערים ב' מכבי "יהויכים" חיפה, אלופת מחוז השרון וראוי לציין שגם לפני שנתיים אימן וזכה עימה באליפות.
בקבוצת נערים ג' מכבי "מקס" חיפה, מחזיקת הגביע היחיד בו מחלקת הנוער זכתה העונה, ימשיך לאמן יוסי צרפתי שהספיק בשנתיים האחרונות להוליך לשתי זכיות בגביע עם אותם שחקנים, רק בשכבת גיל שונה. פנים חדשות בקבוצת מכבי "מיכאל" חיפה (ילדים א'). בוגר מחלקת הנוער בעבר, צחי אילוז יאמן את הקבוצה. את קבוצת ילדים ב' מכבי "אפרים" חיפה יאמן משה שושן שהוליך את קבוצתו לאליפות בעונה שהסתיימה וימשיך עם חניכיו שהתבגרו בשנה. שם חדש גם בקבוצת מכבי "עודד" חיפה (ילדים ג'), בני הרשקוביץ ששיחק אף הוא בעבר בקבוצות המחלקה. את קבוצת מכבי "ישעיהו" חיפה יאמן יורם בסר, אף הוא הוליך את שחקניו בעונה הבאה לאליפות ולהופעה בגמר הגביע. אחרון-אחרון חביב, את הקטקטים של חיפה, מכבי "חיים" חיפה יאמן המאמן הותיק ביותר במחלקת הנוער של חיפה ואולי בארץ כולה, אשר עלמני שגידל דורות של שחקנים בעשרות השנים מאז פרישתו משדה המשחק לפני 43 שנים.
גם בקבוצות מכבי חיפה גולדשנפלד (חיפה/נהלל) שינויים בצוות המאמנים. את קבוצת נערים א' המופיעה בליגה הארצית צפון יאמן שלמה וייצמן, את קבוצת נערים ב' יאמן סמי מיכאלוב שהוליך אשתקד את נערים ג' לאליפות מחוז המפרץ. צחי יחזקאל שהדריך את אלופת ילדים א' בעונה שעברה יאמן את נערים ג' וגם ענבל נמני שאימנה את ילדים ב' שזכתה אף היא באליפות מחוז המפרץ, תתקדם ותאמן את ילדים א'. מוניר מוחמד שאימן את קבוצת ילדים ג' (גם כן אלופה) יאמן את קבוצת ילדים ב' ואת מקומו בקבוצת ילדים ג' יתפוס אביב כנפו שאימן את קבוצת טרום א'. זו תקבל מאמן חדש במחלקה, טל קבליר.