image/jpeg

נערים א': "יואל" איבד שתי נקודות בנשר- "שמעון" ספגו הפסד רביעי רצוף

חדשות מחלקת הנוער
נערים א': "יואל" איבד שתי נקודות בנשר- "שמעון" ספגו הפסד רביעי רצוף
30/10/2010 21:50

הרכב טלאים של מכבי "יואל" חיפה (נערים א') השאיר בעל כורחו שתי נקודות ליגה יקרות לקבוצת התחתית מ.ס. נשר - 1:1 בסיום. בפני המאמן גילי לבנדה לא נותרו אפשרויות רבות בבואו לקבוע את ההרכב הפותח. שניים מכוכביו, רז שטיין ושובל גוזלן "הוקפצו" לקבוצת הנוער שנאלצה לוותר על כוכביה למען קבוצת הבוגרים וזאת למעשה תכלית מחלקת הנוער. שלושה שחקנים נוספים, ג'אבר עטא (פציעה), מייקל סממה (כנ"ל) ומור זיו (שבר את קרסולו באימון) לא הוסיפו למצב רוחו של המאמן (מנהל הקבוצה: מנשה זלמן) ששאל מקבוצת נערים ב' את הקשר ליאור כהן, הסיט את המגן יובל יוסיפוביץ לעמדה קדמית וגם כך הקבוצה פתחה במרץ במטרה לצנן את ההתלהבות של הקבוצה המקומית.



השליטה החיפנית המוחלטת הולידה שער מרגלי מיכה לאוטה (שערו השני) במחצית הראשונה מ"בישול" של איסמעיל ריאן שיכול היה לסיים את סיפור המשחק לו ניצל את המצב הנפלא, כאשר שעט מול השוער של נשר ולא הצליח להכניעו. שחקני נשר, קבוצה חדשה בליגה הארצית לנערים, הצליחו לאזן את התוצאה , אחרי הגבהת כדור נייח שנעצר ונבעט לשערו של איציק מזרחי, שוער חיפה, ומכאן ואילך ה"ירוקים" ניסו לנצח בכוח על ידי הגבהות כדורים שלא הועילו. "איבדנו שתי נקודות יקרות" סיכם בקצרה גילי לבנדה ואכן, מוליכת הטבלה פינתה את מקומה לבית"ר טוברוק לה שתי נקודות יתרון. אל מכבי "יואל" נדבקה היריבה העירונית הפועל ולשתיהן 13 נקודות ליגה. הרכב "יואל": איציק מזרחי, אורי צעדון, ואסים הלון, עדן גנדלר, שגיא אלנברג, רועי שחר (בן רייכרט), עדי קונסטנטינוס, מיכה לאוטה (ליאור כהן), איסמעיל ריאן, יובל יוסיפוביץ, רועי עטר.


"שמעון" לא עצרו את כדור השלג- ספגו הפסד רביעי, 1:0 מול הרצליה


קבוצת מכבי "שמעון" חיפה הפכה לקבוצת תחתית לכל דבר, בעיקר אחרי שנוצחה בפעם הרביעית ברציפות והשלישית בבית, הפעם מול מכבי הרצליה שכבשה בדקה ה-49 והשאירה את קבוצתו של שלומי וייצמן עם ארבע נקודות בלבד במקום ה-12. רק שתי קבוצות שלא צברו נקודות עד כה, הפועל כפר סבא והפועל נצרת-עילית, נמצאות מאחורי "שמעון" שספגה הפסד שלישי בתוצאה 1:0.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover