מחצית אחת בלבד נהנתה קבוצת נערים ב' מכבי הרצליה מאשלייה שמזג האויר יסייע לה לצאת בשלום מהמגרש ב"קצף" במשחקה מול מכבי "יהויכים " חיפה. עד אז חיפה נכנעה לרוח החזקה ולממטרים הפזורים, גם לא ניצלה מספר הזדמנויות שנקרו בדרכה. בשורות חיפה שיחק אור אילוז, כדורגלן קבוצת נערים ג', שהועלה במקומו של גל מלכה ששיחק עם נבחרת הנערים בטורניר החורף. אלא במחצית השנייה תם המזל, שחקניו של אברהם אבוקרט התאפסו ובשורה התחתונה צברו שלוש נקודות ליגה נוספות.
הניצחון לא שינה את סטטוס הקוו בצמרת והפער בין המוליכה, מכבי פתח תקווה לה מלוא 24 הנקודות ל"יהויכים" נותר ארבע כפי שהיה ערב המחזור. לשתי הקבוצות הפרש שערים זהה (+26) ולחיפה התקפה פוריה יותר (31 שערים) - נחמתה הרגעית. כאמור, במחצית השנייה תנאי הטבע נרגעו, מה שאי- אפשר לומר על חיפה שהחלה לכבוש ולבטא את יתרונה. בדקה ה-47 הגיח המגן השמאלי, בהאא חלבי ומסר כדור אחורנית, לעברו של שריף זידאן שחלף על פני שחקן ובעט לפינה כדי שקבוצתו תוביל 0:1.
11 דקות מאוחר יותר, אבוקרט (מנהל: גדי איצקוביץ) יכול להתרווח. דניאל גולדברג קיבל כדור משריף זידאן, 20 מטרים מהשער וללא התלבטויות בעט פנימה- 0:2. אקורד הסיום שייך לקשרים יניב בריק וליאור כהן. הראשון החזיק כדור ברגליו ובאותה שעה חברו עקף מגן, קיבל כדור עומק ובעומדו מול השוער לא התקשה לכבוש את שערו השמיני- 0:3 לחיפה שנותרה בלתי מנוצחת כמו המוליכה ממלאבס. הרכב "יהויכים": דור פאר, מוחמד עזעזיה (עלא ג'אפר/41), אריאל שור, חן ארגלזי, בהאא חלבי, דניאל גולדברג, עומר לוינגר (ליאור שנדורי/79), ליאור כהן (ניב מלכה/79), אור אילוז (יניב בריק/56), בר שם-טוב (דני צ'רבננקו/75), שריף זידאן (יגל ביטון/79).
נהלל עצובה: במצב 0:4 מול טבריה- השופט הפסיק את המשחק
לעתים, נוצרים רגעים של עצב במשחקים. לא תמיד שער חובה בדקת הסיום מכעיס, זה קרה לקבוצת נערים ב' של מכבי חיפה גולדשנפלד שהוליכה 0:4 במשחקה הביתי מול עירוני טבריה והשופט החליט שאין ערך ספורטיבי למשחק. שתי הקבוצות תאלצנה לשוב ולהיפגש בשנית ועד אז, שחקני נהלל/חיפה יעשו מאמץ לשמור על מאזן נקודות מושלם כפי שיש להם כיום- 18 משישה משחקים.