image/jpeg

ילדים ג': "עודד" ממתין לצמד המשחקים מול מכבי פ"ת- בינתיים ניצח בדרבי 3:14

חדשות מחלקת הנוער
ילדים ג': "עודד" ממתין לצמד המשחקים מול מכבי פ"ת- בינתיים ניצח בדרבי 3:14
13/03/2011 09:19

בקבוצת ילדים ג' מכבי "עודד" חיפה ציפו לבשורה מסוימת מהמשחק בו ארחה מכבי פתח תקווה את מכבי נתניה, אולם ברגע ששמעו שהנתנייתים שוב ניצחו ושמרו על מאזן נקודות מושלם, התפנו ל"דרבי" וגברו על האחרונה בטבלה, הפועל חיפה 3:14. גם בסיבוב הראשון שחקני הפועל כבשו שלושה שערים לרשת מכבי ועומתם, חיפה הסתפקה אז בתריסר. כעת, יחד עם עליית המדד, קבוצתו של בני הרשקוביץ (מנהל: שוקי חקר) הירוקים כבשו יותר.



כרגע המצב בצמרת ברור. לנתניה 48 נקודות ול"עודד" 37 בלבד, אך היא חסרה שלושה משחקים ובחודש הקרוב תהיה עמוסה מאוד כשתצטרך להיאבק במספר חזיתות. משחקי ליגה, משחקי השלמה והבונטון, משחק גביע מסקרן בשבת הקרובה נגד הפועל תל-אביב (בחוץ). בכל מקרה, גם אם תנצח את שלושת המשחקים החסרים, תצליח להגיע ל-46 נקודות ומה שיקבע את גורל האלופה יהיו צמד המשחקים מול המוליכה. לא צריך לנחש את הדרמה ואת האפשרות ששתי הקבוצות או אחת מהן, תישאר יחידה בלתי מנוצחת. את השערים במשחק החד-צדדי ב"דרבי" מול קבוצה אשר טרם ניצחה העונה כבשו: רועי שרביט (3), דני גרופר (2), אבי בן-סימון (2), אלון דה-קסטרו, דולב בורה, יניר צרפתי, עידן גולדברג, סער פלד, עומר כהן ורון בן-בסט.


ילדי חיפה גולדשנפלד איבדו נקודות יקרות בסכנין- 7:7


אם בסוף העונה יחסרו למכבי חיפה גולדשנפלד נקודה או שתיים לזכות באליפות מחוז המפרץ, יהיה עליה לחזור למשחק החוץ מול בני -סכנין בו סיימה בתיקו 7:7 מול מארחיה. על פניו, הטבלה מאירה פניה לקבוצתו של אביב קנפו. היא מדורגת שניה עם 40 נקודות ולפניה מכבי צור-שלום לה 43 ושני משחקים עודפים. גם הפועל קריית-שמונה שבמקום השלישי במצב פחות טוב- 39 ומשחק עודף אבל דווקא הקבוצה במקום הרביעי, בית"ר נהריה בעלת הסיכויים הגדולים להוביל בעתיד הקרוב. היא עם 36 נקודות אבל שיחקה 13 משחקים בלבד, תיוארטית יש לה 45 נקודות, בחמש יותר מאשר לחיפה/נהלל.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover