image/jpeg

השלמה בילדים ב': "אפרים" ניצחו 1:8 את ברקאי עם קריצה לחצי הגמר

חדשות מחלקת הנוער
השלמה בילדים ב': "אפרים" ניצחו 1:8 את ברקאי עם קריצה לחצי הגמר
26/04/2011 21:22

ערב משחק חצי הגמר מול הפועל תל-אביב שייערך בשבת לפני הצהריים בראשון לציון, יכולים שחקני מכבי "אפרים" לשאוב עידוד מכך שהם מגיעים כמוליכת מחוז השרון. לכאורה, כי ברגע שמכבי פתח-תקווה תשלים את המשחק החסר, ובחיפה מקווים שלא ינצחו, עלול הסדר להשתנות שוב לרעת בחוריו של משה שושן (מנהל: אילן פוקס). הניצחון היום במשחק השלמה על מכבי ברקאי 1:8 מצטרף לשרשרת בת 19 ניצחונות רצופים בליגה אך זה של היום כבר היה כמו בסיסמא "אני כאן וליבי בגביע".



המשחק כבר היה גמור בשליש הראשון כאשר חיפה הוליכה 0:3 משערים של יובל אורן, ים כהן ורון אדרי. בשליש השני התוצאה הוכפלה והפעם היו אלה חמודי אבו-פאני, רותם חטואלי ולידור נקשרי שהרשיתו. האורחים הבקיעו שער כבוד אך בשליש האחרון אבו-פאני וגל קתבי השלימו את השמינייה הלא סודית. חברם, יונתן לוי הצטיין. צמרת הטבלה הלא מושלמת: ל"אפרים" 60 נקודות והפרש שערים טוב יותר מהשנייה, מכבי פתח תקווה (58) ומשחק חסר.


חיפה/נהלל ניצחה את רמות-מנשה 1:12 וממתינה למשחק ההשלמה


ניצחון שיא שהשיגה העונה בליגה 1:12 על הפועל רמות-מנשה (בגביע ניצחה 0:13 את אחי נצרת) מקרב מאוד את קבוצת הילדים של מוניר מוחמד למקום הראשון. בכיסה משחק חסר המאפשר לפי שעה לבני סכנין להוליך עם 57 נקודות לפני חיפה/נהלל 55.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover