image/jpeg

נערים ג': ערב משחק העונה מול טוברוק- ניצחון 2:5 ל"מקס" בחוץ על מכבי נתניה

חדשות מחלקת הנוער
נערים ג': ערב משחק העונה מול טוברוק- ניצחון 2:5 ל"מקס" בחוץ על מכבי נתניה
29/04/2011 18:38

רק זה היה חסר למכבי "מקס" חיפה- להגיע ל"משחק העונה" מול בית"ר טוברוק אחרי הפסד חוץ לנתנייתית אחרת, מכבי נתניה. מחצית שלמה הפרידה בין החלום של נתניה אחת (מכבי) לפנטזיה של האחרת (טוברוק) ומשמעות היתרון במחצית שלזכות הראשונה בביתה (1:2) משמעותי מאוד- צניחת מפלס הנקודות עד כדי נקודה אחת בלבד. אלא שבמחצית המשחק, המאמן יוסי צרפתי שטף את חניכיו ואלה עלו למחצית השנייה רעבים ונחושים, שרפו את הדשא, נשכו כל מה שזז בדרכם ורק רשת נתניה סרבה ל"היקרע", הספיק לה לספוג ארבעה שערים.



שני מחזורים לסיום העונה, "מקס" זקוקה לנקודה אחת , ורצוי נגד טוברוק שהיא אגב היחידה שניצחה העונה את צרפתי (מנהל: שי גורנר) בסיבוב הקודם. אלא שתיקו, גם כשמדובר במשחק קובע אינו הצופן הסודי של "מקס", כך לפחות נראו שחקניה במחצית השנייה במגרש בשכונת שפירא. הכל נראה רגוע בדקה השנייה כאשר הבלם החיפני נטע לביא שלח כדור ארוך לעברו של עמית מזרחי שחלף על פני השוער ומזווית קשה קבע 0:1 לחיפה. הצבע הורוד בלחיי חיפה התחלף ללבן כאשר בדקות 6 ו-24 המארחים חוללו מהפך ובשני כדורים נייחים ירדו למחצית עם יתרון מפתיע 1:2.



בדרך כלל, קיימת יריבות קשה בין הנתנייתיות, הפעם אנשי טוברוק חככו ידיהם בהנאה עד לדקה ה-52 בה הצליח מבצע יחיד של עמית מזרחי למחוק את החיוך המאולץ מפניהם. הסקורר החיפני קיבל כדור כשהוא עם הגב לשער, הסתובב ושלח משמאל לימין- שוויון מבטיח לקראת מהפך שני במשחק. והוא הגיע אחרי שיתוף פעולה בין ה"מלך" לסגנו. מזרחי פרץ על הקו וראה את אור אילוז חופשי, מסירה ובעיטה חלשה, כל כך חלשה שהשניים יכלו לרוץ ולהתחבק עוד לפני שהכדור עבר את קו השער- הדרדל'ה הפכה ל-2:3. רעבונה של חיפה לא הסתיים בשלישייה. מוחמד אבו-ראס (66) כבש את שערו השביעי ושבע דקות מאוחר יותר הושלם כיבוש עיר היהלומים: כדור גבוה ננגח על ידי ערן ביטון לעברו של מזרחי שהשלים שלושער וחדי הזיכרון בהגנה הצהובה ודאי יזכרו שמזרחי זה הבקיע שלושער גם במשחק הקודם ב"קצף" (1:4) כאשר גם אילוז כובש. אבו-ראס הפך היום לבונוס.



המאבק בין "מקס" לטוברוק (שידור חוזר צפוי בחצי גמר הגביע ב-14 במאי) מוציא מהתמונה את הפועל חיפה, הצלע השלישית במאבק על התואר. למכבי 61 נקודות והפרש שערים טוב בהרבה מזה של יריבותיה (+75) לפחות נתניה יכולה להיות מרוצה כי רק קבוצה אחת עד כה, הפועל רעננה, השכילה לכבוש צמד שערים לרשת חיפה. במקום השני טוברוק (57) ושלישית הפועל חיפה (56). הרכב "מקס" בניצחון היום: אופיר לינג, דניאל טוויזר, נטע לביא, עידו וייסלר, עמית ז'אנו, תומר סדן, ערן ביטון, מוחמד אבו-ראס, אור אילוז, סתו בן-אהרן, עמית מזרחי. שותפו: אורן אדרעי, בני יונייב, בר כהן, אסף אריאלי, רז גורן ואור חזן.


חיפה/נהלל ממשיכה להפגיז- 0:6 ביתי מול נווה-יוסף


באין מטרה מוצהרת, אחרי שסיימה את חלקה בליגה ובגביע, ממשיכה מכבי חיפה/נהלל להפגיז את רשתות יריבותיה והשבוע הייתה זו קבוצת מ.כ. נווה-יוסף שספגה שישייה ללא מענה במגרש בנהלל. מור קושניר פתח את מסכת השערים(12), איתי שטיין חתם את המחצית (39) ומיד עם חזרת השחקנים למגרש, עבד אל-רחמאן חמודה הבקיע (44) ובתוך שבע דקות הושלמה התבוסה עם שעריהם של יוסף סעדה(50), מור קושניר(52) ואיתי שטיין(57). המנצחים התבססו במקום השלישי עם 57 נקודות, הרחק מהוליכה בני סכנין (74).

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover