image/jpeg

זגורי ואלמליח בין היוצאים עם מכבי חיפה למחנה האימונים באוסטריה

חדשות
זגורי ואלמליח בין היוצאים עם מכבי חיפה למחנה האימונים באוסטריה
ארבעה משחקי אימון רציניים ממתינים לאלופה הישראלית היוצאת ל"מסע אלונקות" לפני שתיכנס למעגל משחקי גביע האלופות. בצילום: זגורי (ג'ו הירש)
25/06/2011 09:32

שני שחקנים שהושאלו בעונה שעברה כדי לצבור דקות משחק, יצטרפו למחנה האימונים של מכבי חיפה היוצאת ביום א' לאוסטריה. ישראל זגורי שיחק אשתקד במדי הפועל פתח-תקווה והליעד אלמליח שיחק אף הוא במדי קבוצה מליגת העל, הפועל עכו. שניהם היו מהבולטים בקבוצותיהם. לעומתם, השוער אמיר אדרי והחלוץ סינטאיהו סלליך לא ייצאו עם האלופה וכעת נעשים מאמצים למצוא להם קבוצה הולמת כדי שיוכלו לשחק יותר לעומת מה שמצפה להם במדים הירוקים.



במסגרת המחנה המרוכז תשחק מכבי חיפה מול ארבע יריבות חזקות במטרה להכניס את השחקנים לכושר משחק לקראת ההופעה מול בוראץ' הבוסנית בגביע האלופות (13 ביולי בקריית אליעזר). כבר למחרת הגעתם, חיפה תשחק מול רפיד בוקרשט, כעבור יומיים מול הקבוצה האוקראינית שאחטיור דונייצק עימה נפגשה בעבר במשחקי ידידות בארץ, בשבת תמתין לה ויקטוריה פילזן הצ'כית והאחרונה מולה תתמודד היא דינמו בוקרשט. לפי שעה שלושה מארבעת המשחקים יועברו בשידור חי בערוץ צ'רלטון. בינתיים נקבעו סופית מספרי החולצות אותם ילבשו השחקנים החדשים. דלה ימפולסקי ישחק עם מספר 26, ליעד אלמליח (25), ישראל זגורי (23), ויקטור עמאשה יקבל את חולצתו של סלליך (14), יוריצה בולייט שאמור היה לשחק עם 5 עובר לחולצה מספר 3 עם שובו של שי מימון הסובל משבר באחת מחוליות גבו.



השוער בויאן שראנוב יחליף את אמיר אדרי בחולצה שמספרה 22, רם שטראוס, השוער השלישי (44) והקשר ערן רוזנבאום לו עדיין גיל לשחק בקבוצת הנוער (21).

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover