image/jpeg

נערים ג': "מקס" העניקו למאמנם מתנה להולדת בנו- הפסד בכורה למכבי פ"ת 3:1

חדשות מחלקת הנוער
נערים ג': "מקס" העניקו למאמנם מתנה להולדת בנו- הפסד בכורה למכבי פ"ת 3:1
17/12/2011 05:24

"אני מקווה שהפסד הבכורה ישרת אותנו עד סוף העונה. הנערים שלי רצו ונתנו הכל אבל ישנם ימים מהסוג הזה שלא יעזור מאומה, כתוב עליהם שנגזר להפסיד. אני קונה כל שבעה חודשים הפסד אחד"- כך סיכם צחי אילוז, מאמנה של מכבי "מקס" חיפה את הפסד הבכורה של קבוצתו שהיה גם אובדן הנקודות הראשון. אחרי שמונה משחקים בהם צברה 24 נקודות ועוד ניצחון אחד בגביע, הצטרפה מכבי "מקס" למועדון המפסידות. בבית ומול מכבי פתח-תקווה ששחקניה ודאי שפשפו עיניהם כאשר בתוך עשר דקות הצליחו לכבוש שלושה שערים, תופעה ששום קבוצה לא הצליחה לכבוש מול הקבוצה הזאת שזכתה ב"דאבל" בעונה החולפת. ההפסד האחרון להפועל הוד השרון 2:1 במחזור הסיום בחודש מאי, נראה היה לפני המשחק כנקודה רחוקה באופק. בפרט לאור היכולת הטובה שהחיפנים הפגינו באמצע השבוע במשחק הרעים מול נערי שאלקה הגרמנית שניצחו 1:2 לא לפני שהסקורר החיפני, מוחמד עוואד ניצב שלוש פעמים בודד מול השוער הגרמני ולא הצליח להכניעו, מלבד פעם אחת מהנקודה הלבנה. אילוז שנעדר מהאימון המסכם ביום חמישי מאחר ונולד לו במזל-טוב בן שני, נותר ריאלי וההפסד אינו מוציאו מפרופורציות.. לדבריו, שלוש טעויות בזמן קצר חרצו את גורל המשחק וגם כאשר במחצית השנייה האורחים בקושי חצו את קו האמצע, לחיפה לא היה כוח לשנות והיא נאלצה לפנות את הפסגה לבית"ר טוברוק לה 24 נקודות וגם מכבי פתח-תקווה (22) חלפה על פניה. ל"מקס" של אילוז (מנהל: מנשה זלמן) שלוש נקודות פחות מאשר למוליכה אולם בכיסה משחק חסר מול מטה-אשר. אם תנצח אותו, תשוב לראשות הטבלה עקב הפרש שערים עדיף.



כאמור, חיפה לא ציפתה שבדקה ה-18 תספוג שער חובה ראשון וכעבור 8-9 דקות שוערה, עידן רובינוב ייאלץ להוציא מרשתו שני כדורים נוספים בתוך דקה. בפיגור משמעותי נותר לקפטן עומר כהן לכבוש שער כבוד שלא ניחם איש. הרכב "מקס": עידן רובינוב, ירדן כהן (אלון סלמה/31), סטניסלב סטיופין, עומרי גבאי, אופק חרזי (עדן איטח/28), איתן וולבלום, עמית זנטי (נפתלי בלאי/75), מיכאל בן-ברוך (אנואר מורד/30), עומר כהן, דוד מלכה, מוחמד עוואד.


חיפה/נהלל ממשיכה לנצח- 0:3 בבית את בית"ר חיפה


יחידה ללא הפסד במחוז המפרץ, מעט בבדידות מזהרת- כך מכבי חיפה/נהלל שזכתה בניצחונה השישי הרצוף מתוך שמונת המחזורים. קבוצתו של אביב קנפו גברה על בית"ר חיפה 0:3 משער מהיר מרגלי שקד שמו (6) וצמד נוסף במחצית השנייה אותו כבשו רוני מלדה (53) ואליאור דסטה (70). הקבוצה מוליכה עם 25 נקודות ואחריה משתרכות בני סכנין וקריית-שמונה (22 לכל אחת)

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover