image/jpeg

"עובדים קשה מאוד ואין ספק שיהיו לכך תוצאות"

חדשות
"עובדים קשה מאוד ואין ספק שיהיו לכך תוצאות"
הקשר גילי ורמוט: "מתגבשים חברתית ומקצועית, יש לנו עוד הרבה עבודה". קגלמאכר ערך אימון מלא, שביעות רצון מקצב ההחלמה של פלט. צילום: אתר רשמי מכבי חיפה
30/06/2016 14:23

הקבוצה ערכה אימון קל לאחר המשחק אמש. גארי קגלמאכר ערך אימון מלא. קיימת שביעות רצון מההתקדמות בקצב החלמתו של גליינור פלט. אייל משומר ודקל קינן אמורים לשוב לאימונים. הקשר גילי ורמוט, שענד את סרט הקפטן ("ריגש אותי מאוד") מול דינמו טביליסי, אמר לאתר הרשמי: "אתמול זה היה המשחק הראשון שלנו, יש לנו עוד הרבה עבודה. חסרו לנו מספר שחקנים בכירים שאיתם ניראה הרבה יותר טוב. אנחנו עובדים קשה מאוד, מתגבשים חברתית ומקצועית ואין לי ספק שיהיו לכך תוצאות".

צילום: אתר רשמי מכבי חיפה

הוארכה תקופת החידושים. מחדשים את המנוי עד 3.7 ונהנים גם משמירת המקום שלכם לעונה הקרובה וגם חוסכים כסף. משהו טוב קורה במכבי חיפה ואנו מזמינים אתכם להיות חלק מכך. התקשרו כעת: 04-770-4444 או לחצו על הכפתור מתחת.

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover