image/jpeg

השיר המנצח בתחרות השירים: "בלאגן בסמי"

חדשות
השיר המנצח בתחרות השירים: "בלאגן בסמי"
השיר הזוכה הוכרז בספיישל מיוחד עם נשיא המועדון, יעקב שחר ברדיו חיפה. מאות אוהדים לקחו חלק בתחרות, הפרס למקום הראשון: משחק באירופה, או אירוח מפואר ויוקרתי בתא צפייה ל-10 אנשים
08/11/2016 14:37

לפני כ-4 חודשים יצאה לדרך תחרות שירי האוהדים ובמהלכה נשלחו מאות שירי עידוד על ידי אוהדינו הירוקים. לצורך בחירת שיר העידוד הבא התכנסה ועדה מיוחדת שלאחר לבטים רבים קבעה כי לישורת האחרונה הגיעו 3 שירי עידוד שהושמעו במהלך ספיישל מיוחד עם נשיא המועדון, יעקב שחר ברדיו חיפה, ולכם אוהדים יקרים, הייתה הזכות להשפיע על השיר הנבחר.

בסופו של דבר, לשיר המנצח נבחר "בלאגן בסמי", אותו כתבו ליאורה ואורן טל. לזוכים המאושרים בפרס הראשון יש אפשרות לבחור בין טיסה ואירוח במשחק חוץ של המועדון במסגרת הליגה האירופית, לבין אירוח מפנק ויוקרתי בתא צפייה בסמי עופר, ל-10 אנשים. למקום השני והמכובד נבחר הטקסט שכתב אבי אטיאס שזיכה אותו באירוח זוגי במסגרת משחק ליגה ביתי של המועדון ביציע היהלום באצטדיון  הכולל ארוחת ערב וחגי גליקסמן התכבד במקום השלישי וזכה בפרס שווה גם כן - חולצה רשמית של המועדון חתומה על ידי שחקני הקבוצה. מועדון כדורגל מכבי חיפה מודה למאות האוהדים שמצאו לנכון לשלוח לנו את שיריהם ומברך את הזוכים המאושרים.

מילות השיר הזוכה: "בלאגן בסמי"

"5:24 אני באצטדיון, מסביבי הכל ירוק אווירה שיגעון.
מחתים את המנוי, שרק תנצחי הלוואי, מכבי חיפה, בשבילי את כל חיי.
שם צעיף, מניף גם את הדגל, כי יש בסמי חגיגה של כדורגל.

פזמון: סמי, בלאגן בסמי, חיפה זה מכבי, ועפים על החיים 2x

כל משחק בית חוץ אני מגיע, איתך לקחת אליפות וגם גביע.

פזמון חוזר... שמסתיים בירוקה מהחיים 2X".

מקום ראשון, אירוח מפנק ויוקרתי בתא צפייה

משפחת טל באצטדיון "סמי עופר" 

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover