image/jpeg

בשני יש לנו משחק חשוב ונצטרך לעשות את העבודה

חדשות
בשני יש לנו משחק חשוב ונצטרך לעשות את העבודה
חלוץ הקבוצה, שובל גוזלן, התראיין לאחר משחק התיקו עם הפועל באר שבע בגביע. עוד מדבריו: "שמח שהמאמן מאמין בי". צילום: האתר הרשמי (ראובן כהן)
23/09/2016 09:40

הירוקים סיימו את המשחק בתוצאת תיקו 2:2 במפגש נגד הקבוצה מבירת הנגב. שובל גוזלן פתח במשחק, היה פעיל בחלק ההתקפי ואף הצליח לכבוש את השער השני. בסיום המשחק, התראיין החלוץ וענה לשאלות העיתונאים: 

תחילה, התייחס לשילוב הצעירים: "אני חושב שנותנים הזדמנות לכל הצעירים, כולל אני. עשינו משחק טוב, רצנו, הובלנו פעמים, אך לצערי ספגנו גם פעמיים. מקווה שננצח בחוץ ונעלה לשלב הבא".

על הקרדיט שמקבל מהמאמן: "אני שמח שהמאמן מאמין בי, אני עובד קשה בשביל זה. העונה אני מקווה להוכיח ולעשות את המוטל עליי."

גוזלן נשאל על הגישה החיובית של מולנסטיין: "הגישה של המאמן היא חיובית ואני אוהב את זה. הוא מדרבן אותנו להיות טובים יותר ואני בטוח שנשתפר ונלמד."

לסיום, התייחס להמשך הדרך של הירוקים: "ביום שני יש לנו משחק חשוב ואנו נצטרך לעשות את העבודה, צריכים להשתפר ממשחק למשחק. אנו קבוצה בבניה, יש סגל טוב וחייבים לעשות את הטוב ביותר."

שובל גוזלן. "עשינו משחק טוב" (האתר הרשמי, ראובן כהן)

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover