התקופה המאכזבת של הירוקים נמשכת: שחקניו של רנה מולנסטיין, הגיעו הערב לאצטדיון העירוני בקריית שמונה במטרה לשכוח מהשבוע האחרון ולנסות לשוב למסלול הניצחונות אך למארחים היו תוכניות אחרות והצליחו להשאיר את הנקודות בבית. מולנסטיין לא הסתיר את אכזבתו בסיום ואמר: "מה ניתן כבר לומר, כל הפסד מאכזב אבל זה אפילו יותר. כל השבוע עבדנו קשה על מנת להשתפר ושוב הפסדנו, חטפנו שער קל במחצית הראשונה ואחר כך כבר היה קשה לשוב למרות שנאבקנו במטרה לכבוש שער.
המאמן המשיך ואמר: "אנו בתקופה של שינויים ובנוסף לא עמדו לראשותנו כל השחקנים, אבל חייבים לסמוך על השחקנים שעומדים לרשותנו. אנו חייבים להישאר מאוחדים ולקראת המשחק נגד מכבי תל אביב השחקנים שהיו חסרים היום ישובו ומקווה שניתן הופעה טובה יותר ממה שנתנו". מולנסטיין התייחס גם למצבם של של הירוקים: "תקופה גרועה מאוד שלא הולמת את מכבי חיפה. בניגוד לשאיפות ולציפיות שלנו, אנחנו לוקחים את האחריות על מנת להביא שינוי".
בהמשך נשאל האם ההחלטה לשחרר מספר שחקנים הייתה נמהרת: "קשה לומר, קל לשפוט לפי התוצאות. מדובר בהחלטת מועדון, אסטרטגיה שמטרתה ללכת קדימה ואני לא חושב שזאת הסיבה".
מאוכזב. רנה מולנסטיין (האתר הרשמי, ראובן כהן)