image/jpeg

מולנסטיין: "יכול להבין את התסכול של הקהל"

חדשות
מולנסטיין: "יכול להבין את התסכול של הקהל"
לאחר ההפסד בדרבי, התייצב מאמן הירוקים למסיבת העיתונאים שלאחר המשחק והתייחס לתוצאה המאכזבת. צילום: האתר הרשמי (ראובן כהן)
11/02/2017 18:40

למרות ההכנה הרבה והציפיות לחבר שני נצחונות, הדרבי החיפאי הסתיים היום בהפסד מאכזב של הירוקים. בתום המשחק התייצב רנה מולנסטיין למסיבת העיתונאים שלאחר המשחק והתייחס לתוצאה המאכזבת: "חבל לי לאבד את הנקודות ובטח שחבל לי להפסיד בדרבי. הם שיחקו עם 11 שחקנים מאחורי הכדור ולצערי לא הצלחנו לפתוח את זה. לאחר שהם הבקיעו את הראשון זה הפך לעוד יותר קשה".  המאמן הוסיף: "למרות זאת הגענו להזדמנויות טובות לעשות את השוויון, אבל לא הצלחנו לנצל את המצבים, מה שהם עשו מצוין".

לגבי המשך העונה אמר ההולנדי: "צריכים לזכור שאנחנו רק משחק שלישי ביחד עם כל הסגל והשחקנים החדשים, אנחנו צריכים לנסות ולהשיג כמה שיותר נקודות במשחקים שנשארו".

לגבי קריאות האוהדים, אמר מולנסטיין: "אני יכול להבין את התסכול של הקהל, אני לוקח אחריות על המצב הזה ואני יכול להבין את הכעס שלהם". 

אלירן עטר מאוכזב בתום המשחק. צילום: האתר הרשמי (ראובן כהן)

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover