הירוקים, לראשונה תחת הדרכתו של מאמנם החדש, גיא לוזון, יפגשו היום בצהריים (16:00) את הפועל כפר סבא במסגרת המחזור ה-23 של ליגת העל, וינסו לפתוח דף חדש כאשר נותרו רק ארבעה משחקים עד תחילתו של הפליאוף וכל נקודה חשובה.
כאמור, שבוע עמוס אירועים חלף על הקבוצה, כאשר בתחילת השבוע הוחלט כי רנה מולנסטיין יסיים את תפקידו כמאמן מכבי חיפה, ואילו גיא לוזון יקבל את המפתחות במקומו וידריך את הקבוצה בעונה וחצי הקרובות.
ביום שלישי האחרון, קיים המועדון מסיבת עיתונאים באצטדיון "סמי עופר", בה הוצג לוזון שגם התייחס למשחק היום: "המטרה הראשונה היא לנצח את הפועל כפר סבא. אני אעלה עם ההרכב הכי טוב שאני יכול בהתאם להכרות הקצרה שלי עם הקבוצה והמטרה היא לנצח".
לרשותו של לוזון יעמוד מרבית הסגל, כאשר מי שבוודאות יעדרו הם מארק ואליינטה, עומר דמארי ועמית זנטי. קשרה הזר של הקבוצה, אניס אלושי יעמוד לרשות המאמן הירוק.
"המטרה הראשונה היא לנצח". גיא לוזון. צילום: האתר הרשמי (ראובן כהן)