image/jpeg

הערב: הירוקים מתארחים אצל היריבה העירונית

חדשות
הערב: הירוקים מתארחים אצל היריבה העירונית
חניכיו של גיא לוזון יתארחו הערב (21:00) אצל היריבה העירונית למשחק במסגרת המחזור ה-12 בליגת העל. גרפיקה: אתר מכבי חיפה.
04/12/2017 15:40
הירוקים יתארחו הערב (21:00) אצל היריבה העירונית למשחק במסגרת המחזור ה-12 בליגת העל. 

מאמן הקבוצה, גיא לוזון, התייחס למשחק: "נבוא ונעשה את הכל כדי ליצור את המצבים ולהבקיע. כמו שלקהל הדרבי חשוב, לנו הוא חשוב לא פחות. אנחנו מבינים עד כמה המשחק חשוב לקהל ולמועדון. נגיע בכל הכוח ובשיא המחויבות כדי לנצח את הדרבי. הפועל קבוצה חזקה שצברה נקודות בצורה יפה, אבל אנחנו צריכים להיות מרוכזים אך ורק בעצמנו". 

רמי גרשון, בלם הקבוצה, הוסיף ואמר: "אנחנו לא עושים חישובים מי פייבוריט, אלא באים במטרה מאוד ברורה לנצח, קודם כל בשביל האוהדים שלנו, וגם כי אנחנו יודעים שהמשחק הזה יכול להוציא אותנו לדרך חדשה. אנחנו יכולים לסגור את הפער מהצמרת. מבינים את המשמעות של המשחק הזה ונעשה את הכל בשביל להשיג תוצאה טובה ולנצח. בכל משחק אנחנו נותנים כבוד ליריבה שעומדת מולנו. מכבי חיפה צריכה להגיע לכל משחק בשביל לנצח. נתמודד עם כל תוצאה שתהיה, אנחנו מקצוענים ונדע לצאת מכל מצב אפשרי. חושבים רק על התסריט החיובי, לבוא לנצח ולעשות את המקסימום".

חניכיו של גיא לוזון, מגיעים למשחק עם 15 נקודות לאחר 11 משחקים (ניצחונות על בני סכנין, מ.ס.ע אשדוד, הפועל רעננה והפועל ב"ש, ותוצאות תיקו מול מכבי נתניה, מכבי פ"ת ומכבי ת"א). מנגד, היריבה העירונית, מגיעה למשחק עם 24 נקודות לאחר 11 משחקים (ניצחונות על הפועל רעננה, בני סכנין, הפועל עכו, עירוני קריית שמונה, בני יהודה, מכבי פ"ת והפועל אשקלון, ותוצאות תיקו מול מכבי ת"א, הפועל ב"ש ובית"ר ירושלים).

הירוקים ירצו להשיג ניצחון חוץ ראשון העונה, לקראת משחק הבית מול הפועל אשקלון ביום שבת. 



ינסו להשיג ניצחון בדרבי הראשון העונה. צילום: האתר הרשמי (ראובן כהן).
 
השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover