image/jpeg

טירוף הדרבי: לראשונה היציע הדרומי נפתח

חדשות
טירוף הדרבי: לראשונה היציע הדרומי נפתח
בשל הביקוש הרב ולראשונה מאז אוקטובר 2017, היציע הדרומי נפתח היום (שני) לרכישת כרטיסים עבור אוהדי מכבי. עד כה, כ-23 אלף צופים הבטיחו את מקומם באצטדיון שצפוי להיות מלא לראשונה העונה
26/11/2018 05:00

בשל הביקוש הגבוה לקראת הדרבי ביום שבת (21:00, סמי עופר) במועדון הוחלט לפתוח את היציע הדרומי באצטדיון לרכישת כרטיסים עבור אוהדי הקבוצה. בפעם האחרונה שהיציע הדרומי נפתח, זה היה לפני למעלה משנה, ב-21 באוקטובר 2017 במשחק מול בית"ר ירושלים. 
נכון להיום (שני) הבטיחו את מקומם באצטדיון 23 אלף צופים כשליציעי (עליון ותחתון) 'אבי רן' נותרו כרטיסים בודדים למכירה. 
בצד של היריבה העירונית נמכרו כ-750 כרטיסים ונותרו כ-2,000 למכירה.
כרגע הצפי הוא שביום המשחק הקופות כלל לא ייפתחו למכירת כרטיסים ומומלץ לרכוש כרטיסים מראש. 
כמו כן מומלץ לבצע הדפסה ביתית של הכרטיסים ולהימנע מהמתנה בתורים לפני המשחק וכן לחסוך חמישה שקלים מעלות הכרטיס.
 
הערה חשובה!!! היזהרו מספסרות ברשת ומספסרות ביום המשחק. אל תקנו מאתרי ספסרות. לתשומת לבכם, הרשות להגנת הצרכן מזהירה על רכישת כרטיסים מאתרים לא רשמיים. לא תהיה כל אחריות לתוקפם של כרטיסים, אשר לא נקנו באופן ישיר מקופת הכרטיסים של מכבי חיפה או מהקופה הרשמית של קבוצת החוץ במשחק הנ"ל.
 
השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover