image/jpeg

קיבלו את הכבוד הראוי

חדשות
קיבלו את הכבוד הראוי
הטקס המסורתי של הענקת עיטור "יקיר מכבי ישראל" התקיים ביום שישי בכפר המכביה. במסגרת הועידה הוענק העיטור לצבי ויצנר ובני ברנשטוק שכיהנו בעבר בתפקידים בכירים במכבי חיפה ותרמו רמות למועדון. זה הוא העיטור הגבוה ביותר שמוענק ע"י מכבי ישראל. צילום: מכבי ישראל
07/07/2019 05:00

טקס הענקת עיטור "יקיר מכבי ישראל" המסורתי התקיים ביום שישי בכפר המכבייה. הטקס חלק כבוד לפעילים ותיקים מרכזיים, שתרמו לאורך שנים, במגוון תפקידים, פעילויות, חינוך, וקידום של ספורט בכל רחבי הארץ, עבור מכבי ישראל. מי שזכו לכבוד הראוי היו צבי ויצנר שהיה יו"ר המועדון של מכבי חיפה בעבר, ושימש במשך עשרות שנים כנציג מכבי ישראל בהנהלת ההתאחדות לכדורגל בתפקידי יו"ר ועדת הנוער ויו"ר ועדת הכספים. ויצנר, חבר רוטרי חיפה, נשיאות לשכת המסחר והתעשיה בצפון וקרן חיפה, תרם רבות לקידום הספורט וערכי חינוך מבית מכבי. משמש כיום יו"ר דירקטור בקבוצה.

וייצנר הוא זה שהביא את נשיא המועדון, יעקב שחר למכבי חיפה, תחילה כספונסר ומאוחר יותר בתפקידו הנוכחי. וייצנר חתום על האליפות הראשונה של מכבי חיפה, בעונת 1983/4, ושתי אליפויות בסך הכל. הוא כיהן כיו"ר של הקבוצה עוד מסוף שנות השבעים והיה למעלה מ-30 שנה נציגה של הקבוצה בהתאחדות לכדורגל. כיום הוא משמש כחבר הנהלה במכבי ישראל.

 
לא רק וייצנר זכה לכבוד הראוי, גם בני ברנשטוק ששימש כיו"ר מועדון הכדורגל של מכבי חיפה ושירת את המועדון במשך שנים רבות. ברנשטוק מילא לאורך שנים רבות תפקידים של יו"ר קבוצת הוותיקים של מכבי חיפה ויו"ר ליגת הוותיקים הארצית. הוא כיהן כיו"ר קבוצת הכדורסל של מכבי חיפה וחבר הנהלת מכבי חיפה כרמל. זכה באליפויות במכבי כולל כיו"ר בתקופת הדאבל בעונת 90/91.  גדל בקבוצה מגיל 7 והיה קפטן קבוצת הנוער. משמש כיו"ר ועדת ההשקעות וחבר ועדת כספים במכבי ישראל ומכבי עולמי. משמש כיום כסמנכ"ל פיתוח עסקי  בחברת 'מגדל' שוקי הון. בעבודתו בבנק לאומי שימש כעוזר מנכ"ל.

נשיא המועדון, יעקב שחר, העניק לשניים את התעודה. בשיחה עם האתר הרשמי אמר וייצנר: "אלו רגעים קטנים של אושר, כייף לראות שיש מי שיודע להעריך ולהוקיר, מכבי היא משפחה גדולה ומחבקת". ברנשטוק הוסיף: "זו תחושה נעימה מאוד, ביטוי של הערכה ותודה על עשיית רבת שנים וזו דרך שתוביל גם אחרים לקבל את הפרס לו הם ראויים".



וייצנר ביחד עם נשיא המועדון, יעקב שחר, מקבל את אות היקיר
 

ברנשטוק ביחד עם נשיא המועדון, יעקב שחר מקבל את אות היקיר
השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover