המשחק המרכזי של המחזור האחרון בסיבוב הראשון יפגיש את חניכיו של מרקו בלבול עם הפועל באר שבע בטרנר. המאמן אמר לקראת המשחק: "אנחנו באים לכל משחק במטרה לנצח וזה לא חשוב איפה ולא חשוב נגד מי". לביא הוסיף: "באמת רוצים לעשות הכל על מנת לנצח את המשחק"
09/12/2019 05:00
בוידאו: משחק החוץ האחרון של מכבי - ניצחון 0:3 על חדרה באצטדיון נתניה
הסיבוב הראשון לעונת 2019/20 בליגת הבורסה לניירות ערך יגיע הערב (שני) לסיומו, כשבמרכז המחזור יעמוד מפגש הצמרת בין מכבי חיפה להפועל באר שבע (20:15, אצטדיון טרנר). במסיבת העיתונאים לקראת המשחק אמר מאמן מכבי מרקו בלבול: "מצפה לנו משחק קשה נגד קבוצה מצוינת אצלה בבית. כשאנחנו טובים אנחנו בדרך כלל מנצחים וחשוב מאוד שנהיה טובים מחר – מרוכזים במשך כל 90 הדקות ומוכנים לכל 'סנריו' במגרש כי המשחק יהיה בקצב גבוה, נגד קבוצה שהקהל שלה דוחף אותה".
מכבי מגיעה למשחק מהמקום השני, כשבמאזנה 27 נקודות ולאחר התיקו 3:3 עם מ.ס. אשדוד ביום רביעי. לעומתה, המארחת מבירת הנגב ממוקמת במקום השלישי בטבלה, במאזנה 23 נקודות, אחרי שניצחה ביום שלישי האחרון 0:1 את הפועל כפר סבא. על צמרת ליגת העל והמאבק בין הקבוצות הוסיף בלבול: "אנחנו תמיד צריכים להסתכל רק על מכבי חיפה ורק על מה שאנחנו עושים. חשוב מאוד שנמשיך גם לשפר את משחק ההגנה וגם שנמשיך לעשות יותר טוב את מה שאנחנו עושים. יש לנו קבוצה צעירה שלרובם זו פעם ראשונה שהם מתמודדים עם משחקי צמרת. אנחנו שמחים להיות חלק מהצמרת, לחזור ולהיות חלק ממשחקים כאלו גדולים".
קפטן הקבוצה, נטע לביא, דיבר גם הוא במסיבת העיתונאים לקראת המשחק הערב ואמר: "משחק חשוב מאוד עבורנו, משחק לא קל, בחוץ, בטרנר ואנחנו באמת רוצים לעשות הכל על מנת לנצח את המשחק". על הקרב בחלק העליון של הטבלה הוסיף הקפטן: "יש ארבע קבוצות השנה שהן טובות – מכבי תל אביב, מכבי, הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים. אנחנו רוצים להתקדם ממשחק למשחק, לנצח בכל אצטדיון וזה מה שננסה לעשות".