image/jpeg

"נעשה הכל לנצח את הדרבי"

חדשות
"נעשה הכל לנצח את הדרבי"
מרקו בלבול במסיבת העיתונאים בכפר גלים: "אנחנו יודעים כמה הדרבי חשוב לאוהדים". טרנט סיינסבורי: "אנחנו מקצוענים ונהיה מוכנים למשחק"
23/12/2019 05:00

צפו: בלבול וסיינסבורי במסיבת העיתונאים לקראת הדרבי

מכבי מתכוננת לדרבי החיפאי מחר (20:15, סמי עופר) והבוקר (ב') התקיימה במתחם האימונים בכפר גלים מסיבת העיתונאים לקראת המשחק. מאמן הקבוצה מרקו בלבול אמר לקראת ההתמודדות מול היריבה העירונית: "אנחנו יודעים כמה הדרבי חשוב לאוהדים. בנוסף, אנחנו תמיד באים מוכנים לכל משחק ויודעים שמצפה לנו משחק נגד קבוצה שהיא מאוד חזקה טקטית ומאורגנת. נבוא לשחק את המשחק שלנו, נצטרך להיות מאוד מרוכזים ומחויבים, להיות מוכנים לכל תרחיש במשחק הזה. הפועל חיפה קבוצה חזקה, אבל אנחנו נעשה את הכל כדי לשמח את האוהדים שלנו, שידחפו אותנו במשחק הבית שלנו, ולנצח את הדרבי הזה".

בלבול התייחס גם להמשך העונה ולמאבקים בצמרת: "עברנו סיבוב, יש עוד הרבה משחקים לפנינו, יש הרבה קבוצות טובות בצמרת וכל משחק, כפי שאתם רואים, קשה. כולם מתקשים במהלך המשחקים. אנחנו חושבים רק על המשחק הקרוב שזה הדרבי, איך להשתפר ממשחק למשחק ואיך להיות יותר טובים. אני מרוצה מהגישה של השחקנים, אבל עדיין מצפה ליותר מבחינת האיכות של המשחק. אלו דברים שאנחנו צריכים לעבוד עליהם ולשפר אותם. אנחנו מסתכלים רק על המשחק הקרוב ולא מעבר לזה".

המאמן התייחס להגרלה הגביע שזימנה למכבי משחק חוץ נגד אום אל פאחם והוסיף: "קודם כל, כל הכבוד להם. הגרלה זו הגרלה, אנחנו מכבדים כל יריבה, אבל מה שחשוב זה באמת לא להתרכז במה שיהיה עוד חודש, אלא להתרכז בדרבי שהוא סופר חשוב מבחינתנו. אנחנו מרוכזים באימון היום ובמשחק שיהיה מחר – זה מה שמעניין אותנו".

הבלם טרנט סיינסבורי דיבר גם הוא במסיבת העיתונאים ואמר: "זה דרבי, משחק גדול לאוהדים ויש לנו זמן קצר להתכונן, אבל אנחנו מקצוענים ונהיה מוכנים למשחק". האוסטרלי הוסיף לגבי התחושה במועדון מאז שהגיע: "נבנה פה משהו טוב, הכי חשוב זה שנמשיך להשתפר וזה לוקח זמן. אנחנו לא מסתכלים רחוק, אלא על הדרבי".

השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover