אחרי שלא הצליחו לנצח שלושה משחקי ליגה ברצף, שחקני מכבי "הרדי" חיפה הביסו היום את נס ציונה 0:5, בקצף.
כבר בדקה ה-14 הירוקים עלו על הלוח. זיו בן שימול השאיר את הכדור לענאן חלאילי, שבאחד על אחד מול השוער סיים את זה ברשת. 0:1 ירוק.
הירוקים המשיכו בלחץ שלהם והתקפה רדפה התקפה ובדקה ה-34 גם נשרק פנדל לזכותם, אחרי שענאן חלאילי הוכשל על ידיד שוער היריבה. עידו אלמישלי דייק מהנקודה ו-0:2 למכבי.
שתי דקות לאחר מכן כבר 0:3. חלאילי קיבל כדור מליעד לוי והכניס עומק לעידו אלמישלי, שהשלים צמד וקבע את תוצאת המחצית.
בדקה ה-75 רועי אלימלך נכנס לרחבה וכבש, 0:4 לירוקים.
בדקה ה-79 סהר שטו דהר קדימה ושלח כדור לעומר דהן (שרק עלה מנערים א'). האחרון סיים את המהלך עם הכדור ברשת של האורחים. 0:5 למכבי חיפה.
הירוקים פתחו בהרכב:
ליאב זלקינד, רועי אלימלך, אדר אזרואל, זיו לי, ליעד לוי, מוחמד עאמר, סהר שטו, עדן אוטאצ'י, ענאן חלאילי, זיו בן שימול, עידו אלמישלי.
כן שותפו: נבו שדו, תבור חוטר, עומר דהן, עבד שדאפנה, עומר קביליו.