היום, תמריא קבוצת הנוער יחד עם הקבוצה הבוגרת לטורינו לקראת המפגש מחר מול יובנטוס
האיטלקית במסגרת ליגת האלופות לנוער(שלישי, 15:00 שעון ישראל) . הירוקים באים למפגש אחרי שהפסידו במחזור הקודם לפריז והאיטלקים סיימו בתיקו עם בנפיקה ליסבון. הבוקר התקיים אימון מסכם לקראת המפגש המסקרן.
03/10/2022 05:00
אחרי שניצחה בשבת את נתניה, מכבי "הרדי" חיפה ממשיכה את המסע שלה בליגת האלופות לנוער ובמחזור השלישי של שלב הבתים תפגוש את מועדון הפאר מאיטליה. המפגש בין השניים אמנם יהיה הראשון במסגרת האירופית אך שתי הקבוצות נפגשו בעבר אי שם בעונת 08/09. מכבי פגשה את יובה במסגרת טורניר מקומי באיטליה שבו מכבי הייתה הקבוצה היחידה שהשתתפה בטורניר המקומי שהיא לא מאיטליה. מכבי חיפה פתחה את הטורניר המסורתי בהפסד לקבוצת הנוער של ה"גברת הזקנה" שכבשה במחצית הראשונה צמד שערים מרגלו וראשו של הסומלי דאוד איוב. באותו מפגש צפו מהיציע מאמן הקבוצה הבוגרת דאז של האיטלקים, קלאודיו ראניירי, שופט העבר האגדי קולינה ומרצ'לו ליפי שהיה מאמן נבחרת איטליה בזמנו. הירוקים אמנם הפסידו אך קיבלו בסיום מחמאות מהטופ של אנשי הכדורגל באיטליה ובעולם.
קבוצת הנוער של האיטלקים, הגיעה בעונה שעברה עד למעמד חצי גמר האלופות, אותו הפסידה בפנדלים לבנפיקה, שסיימה את הטורניר כאלופה.
לאחר שני מחזורים, האיטלקים נמצאים במקום האחרון בבית, עם נקודה אחת בלבד, כאשר הירוקים נמצאים מעליהם בטבלה במקום השני עם שלוש נקודות. בחמשת המשחקים האחרונים במפעל, יובנטוס ניצחה פעמיים (פעם אחת בפנדלים), הפסידה פעמיים (פעם אחת בפנדלים) וסיימה בתוצאת תיקו אחת.
מכבי חיפה שהפסידה לפריז במחזור הקודם, תרצה לצאת עם תוצאה טובה מטורינו, כפי שהצליחה במשחק החוץ האחרון שלה בפורטוגל מול בנפיקה.
בחמשת המשחקים האחרונים במסגרת ליגת האלופות לנוער, מכבי חיפה ניצחה בשלושה משחקים והפסידה פעמיים. ניצחון באיטליה יעלה את חניכיו של מסאי למקום הראשון בטבלה לפחות עד למשחק של בנפיקה, מול פריז סן ז'רמן.
הבוקר, מכבי ערכה אימון מסכם לפני הטיסה בערב לטורינו.