image/jpeg

מירוץ הלפיד” בכפר גלים

חדשות מחלקת הנוער
מירוץ הלפיד” בכפר גלים
הבוקר התקיים בכפר גלים מירוץ “הלפיד” המסורתי, בהשתתפות שחקני האקדמיה של מכבי חיפה וילדי כפר גלים. המירוץ החל בשנת 1944 וחל מדי שנה ועד היום.
16/12/2022 05:00
 המרוץ הפך בשנים האחרונות למירוץ לזכרו של רז רזיאל חג’ג’ שנרצח ב2007 בקטטה שהובילה למותו. רז היה שחקן האקדמיה במועדון בירוק והמירוץ נפתח עם טקס לזכרו בהשתתפות שחקני האקדמיה, עם הוריו חיים ואילנה חג’ג’ שמגיעים מידי שנה ונושאים נאום לפני ההפתיחה.
 
 
בין הנוכחים שהשתתפו במירוץ הגיעו נציגים מהמועדון הירוק, איציק עובדיה מנכ”ל המועדון, אלון חרזי מנהל האקדמיה לכדורגל בכפר גלים ועופר פביאן מנהל מחלקת הנוער הירוקה. המרוץ התקיים בסימן “כן לספורט, לא לאלימות” בהשתתפות כ300 רצים מהכפר ובכל שנה המועדון שולח נציגים ומביע תמיכה במלאה במשפחתו של רז חג’ג’ ומשתף פעולה עם מארגני המירוץ וחניכי הכפר.
 
 
עופר פביאן: “הבוקר התקיים מירוץ הלפיד לזכרו של רז רזיאל חג’ג’ שנרצח לפני 15 שנה. מועדון הכדורגל מכבי חיפה גאה להיות חלק מהמרוץ הכה חשוב היום ועם משמעות גדולה שאסור שנשכח. אנחנו נמצאים בתקופה מסוימת שחשוב להזכיר שהאלימות היא הפתרון הכי בזוי ואסור לפתרון הבעיה בחברה שלנו. חשוב שנשאר מאוחדים ונגדל דורות של נערים שבוחרים בספורט ולא באלימות.”
 
 
 
השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervariety
image cover