המאמן, דייגו פלורס, חתם היום במועדון לשנה עם אופציה, לאחר שהגיע בימים האחרונים לישראל ונפגש עם ליאור רפאלוב וראשי המועדון. לאחר החתימה אמר: "אני מתרגש להצטרף למשפחת מכבי חיפה"
וולקאם קואץ׳!
המאמן הארגנטינאי, דייגו פלורס, חתם היום במועדון לעונה עם אופציה לעונה נוספת, אחרי שנחת בישראל לפני מספר ימים ונפגש מספר פעמים עם ראשי המועדון ועם ליאור רפאלוב. הוא חתם באמצעות סוכניו חואן פלאס וריקי קנטרביץ.
פלורס (44) שימש כעוזר המאמן של מרסלו ביילסה במארסיי ובליל הצרפתיות ובמשך שלוש שנים בלידס יונייטד (שם זכה באליפות הצ׳מפיונשיפ). בכל שש השנים הללו, היה כאמור עוזרו של ביילסה שמאמן כיום את נבחרת אורוגוואי ולשעבר את נבחרת ארגנטינה.
לאחר מכן חזר פלורס לארגנטינה כמאמן ראשי - שנתיים בגודוי קרוז, עונה בסאן מרטין ובעונה האחרונה את חימנסיה לה פלאטה.
לאחר החתימה אמר פלורס לאתר הרשמי: "אני מאוד מאוד שמח. זה אתגר גדול עבורי ואני מאושר לחתום במועדון כזה גדול ולהיות חלק ממשפחת מועדון כדורגל מכבי חיפה".
הסקאוט הראשי של המועדון, ליאור רפאלוב: "שמח מאוד שדייגו פלורס מצטרף אלינו. ניהלנו הרבה מאוד שיחות בשבועיים האחרונים עם דייגו והיה לנו חשוב לזהות אצלו את המוטיבציה ואת מוסר העבודה והרצון למקסם כל אחד ואחד במערכת. אני בטוח שדייגו מגיע מוכן אחרי שש שנים של עבודה משותפת עם ביילסה ועוד ארבע שנים כמאמן ראשי בארגנטינה, דייגו הוא הפרופיל הנכון להצעיד את הפרויקט החדש במכבי חיפה. מאחל לדייגו המון הצלחה וברוך הבא למשפחה הירוקה".