image/jpeg

סיכום מחזור במחלקת הנוער

כל החדשות
סיכום מחזור במחלקת הנוער

מלבד הניצחון המרשים של הנוער, שלוש קבוצות מהמחלקה קיימו אתמול משחקים, שתיים ניצחו ואחת סיימה בתיקו. איציק הברמן מסכם את סוף השבוע של הצעירים הירוקים

23/08/2026 14:16

מכבי עלמני חיפה
המחזור השני בליגת נערים א' הבליט את שחקני מכבי "עלמני" חיפה, אשר במפגן נהדר הביסו יריבה ותיקה, בדמות מכבי פתח תקווה, בתוצאה בלתי שגרתית להתמודדויות ביניהן - 0:5. מי שהגיע למשחק שנערך ב"קצף", מרחק שני קילומטרים ממשחקה של קבוצת הבוגרים שנערך בשעה מקבילה, קיבל מחצית ראשונה מלהיבה, בה חניכיו של אליעזר בן-אהרון שטפו את המגרש ולא הפסיקו לכבוש. אורי אדמן פתח את מסכת השערים בדקה השמינית, מוחמד שעבאן הכפיל (25) וחברו אדריאן בלוט לא המתין זמן רב וכבש כעבור ארבע דקות. ליאור הסינג חתם את המחצית בדקת הסיום. עם חזרת השחקנים מחדר ההלבשה הצליח אדר פרדה להיכנס לרשימת המבקיעים ועד לסיום ניתנו הזדמנויות נוספות להגדלת התוצאה. גם כך, עם שש נקודות מלאות והפרש שערים מעולה (0:7) חיפה ניצבת ראשונה.

מכבי יהויכים חיפה
בניגוד למבול השערים שניתך במשחק הנערים בחיפה, המחצית הראשונה במשחק החוץ של מכבי "יהויכים" חיפה (נערים ב' בליגת העל), סבלה מבצורת קשה ולא נכבשו בה שערים. אלא שבמחצית השנייה נפתחו ההגנות ושערים נפלו בזה אחר זה עד לסיום הדרמטי בו לא הושגה הכרעה וחיפה הצליחה לחזור לפחות עם נקודה יקרה - 2:2.
את חיפה אימן לראשונה עמי טייאר, מי שהיה בלם מצוין בקבוצת הנוער של מכבי חיפה ואף זכה עמה באליפות בעונת 1998/99 תחת המאמן דוד לוי. הפעם טייאר ניצב על הקווים וחזה במארחים עולים ליתרון (50) שהחזיק מעמד שלוש דקות בלבד עת רפאל יוגב איזן. המלאבסים לא ויתרו, החזירו לעצמם את היתרון ואף הוא נשמט מרגליהם כאשר עמוק בתוספת הזמן הצליח המחליף כרם סרחאן להשוות.

מכבי מקס חיפה
ניצחון חוץ למכבי "מקס" חיפה, קבוצת נערים ג' מליגת העל, וגם היא תחת הדרכתו של מאמן חדש במחלקת הנוער, משה אשכנזי. הקבוצה יצאה להרצליה, כבשה שער ראשון על ידי הילל אהרונסון ואת שאר שלושת השערים השאירה למחצית השנייה, בה כבש אדם הדר צמד (67,46) וחברו ניתאי רחמים, שהצטרף לחגיגת שלוש נקודות הבכורה לעונה זו.
 

37607
Preview
37607
Preview
השותפים שלנו
VOLVO
ADIDAS.CO.IL
עמרם אברהםhertzauto centervarietyHaier
image cover